Contact

De geheime wereld van de artistieke modelfotografie

Portfolio modelfotografie van Johan Koops uit Groningen, fotograaf van naakt en secret model. Geheime portfolio modelfotografie van Johan Koops, fotograaf van secret en naakt uit Groningen. Modelfotografie heeft vele kanten, van portret tot fashion en naakt. Meest fascinerende deel is de artistieke fotografie, het onverwachte en spannende. Op deze site een aantal voorbeelden uit de secret model portfolio van fotograaf Johan Koops, fotografie uit Groningen.

Johan heeft een zeer uitgebreide fotografie portfolio modelfotografie. Hij doet zowel zakelijke als privé fotografie opdrachten in en buiten Groningen. Deze site is voor de artistieke kant van de modelfotografie. Voor fashion en portretten moet je op mijn andere websites zijn, zie de linkjes onderaan. Deze portfolio bevat veelal zwartwit foto’s. Spreken deze foto’s je aan en wil je ook eens poseren, laat weten via een berichtje hieronder. Houd ook de shoot oproepjes voor mijn modelfotografie portfolio in de gaten.

Locatie van de fotostudio modelfotografie Johan Koops

Het adres van mijn studio is Dorpsstraat 22 in Nieuw-Roden, op 15 minuten van de stad Groningen

 

One thought on “Contact

  1. Hoi Johan,

    Ik zie dat u nog modellen zoekt. Ik en mijn vriendin doen al een tijdje shoots en wij zouden graag eens met u willen werken. Ook erotisch doen we en lijkt ons erg gaaf.

    Wij horen graag van u

    J́oël en Shenna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *